Juridisch advies

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en arbeidsongeschiktheidsvraagstukken. Met onze praktische adviezen en korte lijnen kunt u na het eerste gesprek op basis van een helder advies weloverwogen keuzes maken. Wij adviseren en begeleiden zowel werkgevers als werknemers.

Werkgevers

Als werkgever krijgt u dagelijks met arbeidsrechtelijke kwesties te maken. U moet arbeidsovereenkomsten opstellen of aanpassen aan nieuwe regelgeving, u wordt geconfronteerd met zieke of disfunctionerende werknemers, krijgt te maken met arbeidsconflicten of uw bedrijf moet wellicht reorganiseren.

Sommige van deze kwesties zijn eenvoudig op te lossen, andere zijn complexer van aard. Wij kunnen u op praktische wijze adviseren en indien nodig voor u procederen. Zo nemen we u veel zorg uit handen!

Juridisch advies voor werkgevers

Werknemer

Als werknemer is het van belang dat u uw rechten en plichten ten opzichte van uw werkgever kent. Bent u langdurig ziek en wordt u geconfronteerd met regels en verplichtingen die u niet kent? Of heeft u te maken met een non-actiefstelling, een concurrentiebeding of dreigt er ontslag?

Sommige kwesties zijn eenvoudig op te lossen, andere zijn complexer van aard. Wij kunnen u bij alle arbeidsrechtelijke vragen bijstaan. Wij adviseren u op praktische wijze en kunnen indien nodig voor u procederen. U kunt op ons vertrouwen als uw ervaren adviseur!

Juridisch advies voor werknemers

Wilt u professioneel advies of meer informatie over onze diensten?