Over BMO Advies

Onze missie

BMO maakt juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Zo helpen we bedrijven met juridisch advies en personele ondersteuning, zodat zij niet belemmerd of vertraagd worden in hun kernactiviteiten. Dat is onze missie en daar zijn we expert in.

We denken met u mee bij problemen en conflicten en daarbij gaan we verder dan het geven van advies. Onze oplossingen voor uw problemen zijn praktisch en haalbaar en we adviseren hoe u problemen kunt voorkomen!

Diane Melse

Diane Melse

Diane Melse is afgestudeerd in Nederlands recht en is ruim 20 jaar werkzaam in het arbeidsrecht. Ze is enkele jaren werkzaam geweest als bedrijfsjurist en HR manager, waarna zij BMO Advies is gestart.

Naast het beantwoorden van alle voorkomende vragen van de werkgever over arbeidsovereenkomsten, opzegtermijnen, beëindiging van het dienstverband en het opbouwen van personeelsdossiers, houdt Diane zich bezig met ontslagzaken in alle vormen. Ook procederen bij de kantonrechter behoort daartoe. Diane staat zowel werkgevers al werknemers bij.

Diane heeft als arbeidsdeskundige ook veel ervaring in het behandelen en oplossen van vraagstukken betreffende de zieke werknemer en re-integratie, hoe adequaat het verzuimdossier voor het UWV op te bouwen, tijdig en goed re-integratie activiteiten in te zetten en loonsancties te voorkomen. Bent u het niet eens met een beslissing van het UWV dan kunnen bezwaar en/of beroep daartegen worden ingesteld.

Diane publiceert regelmatig artikelen in kranten en op haar website, daarnaast geeft ze seminars voor de kamers van koophandel over personeelsaangelegenheden, ontslag en verzuimbegeleiding, ook organiseert ze jaarlijks enkele seminars, zowel individueel als in-company op het gebied van arbeidsrecht, ontslag en de zieke werknemer.

Anoeska de Groot

Anoeska de Groot

Anoeska de Groot is Re-integratie coach, Mediator en Communicatiespecialist binnen BMO Advies.

Ik wist nooit wat ik wilde en waar ik paste, laten we zeggen dat ik nog een beetje moest rijpen. Dus hopte ik van baan naar baan en van afdeling naar afdeling. Mijn CV is een bonte verzameling van uiteenlopende banen en bedrijven. Door de jaren heen veranderden mijn sollicitatiebrieven en CV’s in ware kunstwerken. En heel wat sollicitatie gesprekken later, maken deze me niet meer zenuwachtig. Ik ben ik en dat past of niet. Wilt u meer weten over mijn arbeidsverleden?

Als ervaren jobhopper, ben ik gestopt met zoeken, heb geaccepteerd wat het was en heeft mijn droombaan mij gevonden. Ik vind samen met mensen de weg naar een leuke, passende baan of het einde van een conflict. Ik deel mijn ervaringen en netwerk en help mensen om op weg te gaan naar de toekomst. Hierbij denk ik in mogelijkheden en kansen. Met opgeheven hoofd ga ik de arbeidsmarkt tegemoet en ken mijn eigen kracht. Wilt u dit ook? Klik dan hier.

Ik ben creatief, eerlijk, open en direct. Mijn rechtvaardigheidsgevoel is erg groot, naast dat ik voor BMO advies re-integratietrajecten begeleidt kunt u me ook terugvinden als onafhankelijk ADR mediator. Ik ben enthousiast, spontaan en eigenwijs en dit ziet u terug in de re-integratietrajecten die ik begeleid. Veel mensen vinden mij toegankelijk en vertrouwd.

Mijn interesse in communicatie en motivatie komt naar voren tijdens mijn HBO studie bedrijfscommunicatie, welke ik op latere leeftijd aan heb gevuld met HBO arbeidsreintegratie en verzuimmanagement en HBO+ mediation. Ik heb inmiddels veel kennis in huis op het gebied van de Wet Poortwachter (spoor 1 en 2), communicatie- en duurzame inzetbaarheidsplannen en coaching tijdens re-integratie. Denkt u dat ik iets voor u kan betekenen, klik dan hier.

Wilt u professioneel advies of meer informatie over onze diensten?